1/4 Triatlon van Vissenaken

Editie 2015

Maandag 25 mei 2015

Verslag

 

¼ recreatieve triatlon te Vissenaken op 25/05/15

Vorige maandag 25 mei 2015 hebben een 50-tal recreanten de eindstreep bereikt in de zesde editie van de ¼ triatlon te Vissenaken. Ieder jaar kampen we met hetzelfde probleem : heel veel mensen die zich willen inschrijven …, maar helaas zitten we met een maximum capaciteit van 50 deelnemers vanwege het feit dat het zwemmen doorgaat in een zwembad. 6 personen per baan is meer dan voldoende zodat op een correcte manier gezwommen kan worden. 11 groepen waarbij elk persoon een discipline afwerkt en 30 individuele deelnemers hebben de eindstreep bereikt.

Het startschot werd gegeven in het zwembad te Tienen, om vandaar een stevig fietsparcours af te werken van 40 km richting Vissenaken waar de loopproef van 10 kilometer kon beginnen. Een nijdige wind heeft het fietsen niet makkelijk gemaakt maar iedereen kon veilig en wel vertrekken voor het lopen. 3 toeren moesten afgewerkt worden om de 10 kilometer te overbruggen op zoek naar een lekker drankje en een geweldige BBQ.

Na iets meer dan 2u en 8 minuten kwam Jan Baron als eerste over de streep. In zijn zog volgde Peter Cuypers en eerste vrouw Christine Verdonck.

Bij de groepen was de eerste plek voor de groep Jonas/Nico/Gert. Tweede groep was Dries De Kimpe en als derde kwamen de Rumskies over de eindstreep.

Aan iedereen die mee heeft gedaan …, een dikke proficiat.

Aan alle vrijwilligers, sponsors, ….. heel erg bedankt !!!!

 


Schrijf in voor de Nieuwsbrief van Vissenaken

Activiteiten
in/rond Vissenaken

webhosting-------
.

 

Welkom op de webstek van Vissenaken. Hier vind je heel veel over deze deelgemeente van Tienen... heb jij nog iets? Klik hier...