3de Zomerfotozoektocht - 2022


home

voorwoord

zoektocht

parcours

foto's

deelnemen

schiftingsvraag

formulier


Voorwoord

Beste dorpsgenoten,

2020 en 2021 zijn jaren die zeker in de geschiedenisboeken zullen opgenomen worden. Onze wereld werd/wordt immers geteisterd door een uiterst besmettelijk Coronavirus. Het economische, maatschappelijke, culturele en sportieve leven als ook het verenigingsleven werd zo goed als stil gelegd. Voor vele mensen bracht deze periode verdriet, ook voor inwoners van ons dorp: sommige mensen werden zwaar ziek, anderen lieten helaas het leven.

Maar er is hoop! De vaccinatiecampagne zorgt ervoor dat stilaan maar zeker het “normale” leven terug op gang komt. Dit biedt ons de mogelijkheid om dit jaar opnieuw dorpsfeesten te organiseren. Zaterdag 4 en zondag 5 september plannen we, in nauwe samenwerking met de Vissenaakse verenigingen, onze 12de dorpsfeesten. Het is tijd om elkaar, al zal het nog met de nodige voorzichtigheid en de nodige maatregelen zijn, opnieuw te ontmoeten.

Hoewel de voorbije periode in vele opzichten vreemd was, heeft het ook een positieve kant gehad. Vele mensen hebben gewandeld en gefietst in eigen dorp, in eigen streek. En zijn op plekjes gekomen, waar ze eerder nooit geweest waren. Onze eerste fotozoektocht van 2020 gidste ons langs Vissenaakse pareltjes.

In 2021 hebben Philippe Smolders en Luc Nagels de handen in elkaar geslagen voor een tweede versie van de fotozoektocht. Philippe Smolders zorgde voor de foto’s en de wandelroute, Luc Nagels stelde het geheel samen. In tegenstelling tot vorig jaar zal er een plannetje voorhanden zijn en worden er drie prijzen uitgereikt. Het mooie is dat deze fotozoektocht tot stand is gekomen als een samenwerking tussen Natuurpunt, Landelijke Gilden Vissenaken en Vissenaken Ons Dorp Leeft vzw.

Geniet van ons mooie dorpje Vissenaken en misschien ben jij wel de winnaar van één van onze drie mooie prijzen.

Namens Vissenaken Ons Dorp Leeft vzw
Wim Bergé,
Voorzitter


  • Organisatie: Vissenaken ons dorp leeft vzw
  • I.s.m.: Landelijke Gilde Vissenaken en Natuurpunt

home

voorwoord

zoektocht

parcours

foto's

deelnemen

schiftingsvraag

formulier